Historie

Onze wortels liggen op de Panoven in IJsselstein, daar is het in 1950 allemaal begonnen met de handel in strooisels, hooi en (ruw) voeders voor boeren in de buurt. Dit is na al die jaren nog steeds de kern van onze activiteiten.

Omdat het rondbrengen van voer en strooisels een steeds groter onderdeel werd van de bedrijfsvoering, kwamen er in de loop van de jaren meer en steeds grotere vrachtwagens bij. Ondertussen verzorgen wij voor een aantal vaste opdrachtgevers diverse transporten van en naar voornamelijk Nederland, België en Duitsland.

Al snel groeide het bedrijf uit zijn jasje en moest er een nieuwe, grotere locatie worden gezocht. De keuze viel in 1959 op een, toen nog volledig leeg, terrein aan de Lagedijk. Inmiddels is de Lagedijk een volgebouwd industrieterrein, voornamelijk vanwege de centrale ligging in het zuiden van IJsselstein, direct aan de snelweg A2.

Tot op de dag van vandaag bevindt ons bedrijf zich op de Middenweg te IJsselstein, waar vele trouwe en ook nieuwe klanten ons weten te vinden. Tevens is het de uitvalsbasis voor onze vrachtwagens en busjes.
Vandaag de dag hebben wij een grote opslagloods vol met hooi en stro in grote en kleine balen. Voor de opslag van ons zakgoed hebben wij in 2010 een grote schuur gebouwd, waardoor de klant meer overzicht heeft.

W. van der Panne is in de loop der jaren een steeds groter familiebedrijf geworden, maar heeft desondanks wel de persoonlijke en klantgerichte aanpak weten te behouden.

Dit is ook zeker iets waar wij veel waarde aan hechten en wat ons bedrijf uniek maakt.